CONCURS SOCIAL PHOTOSAGRERA

 © José Rubio

TEMAS SOCIAL 2023-2024     Pulsa -------------->

SEPTIEMBRE 2023  - Barrido de vehículos en marcha.

OCTUBRE 2023      - Callejera nocturna.

NOVIEMBRE 2023 - Animales.

DICIEMBRE 2023   - Sombras.

ENERO 2024          - Retrato en blanco y negro con  fondo desenfocado.

FEBRERO 2024      -  Bodegón.

MARZO 2024        -   Fotomontaje.

ABRIL 2024           -   Ventanas o puertas.

MAYO 2024          -   Foto minimalista.

CONCURS SOCIAL MENSUAL "TEMES OBLIGATS"

La competició fotogràfica SOCIAL MENSUAL de "TEMES OBLIGATS", premi PHOTOSAGRERA de fotografia, es realitza entre els mesos de setembre i maig de cada temporada, ambdós inclosos.


Consisteix en un joc o exercici fotogràfic amb puntuació de les fotografies presentades cada mes. Aquests punts s'acumulen com a lliga. L'acumulació de punts genera el dret als diferents premis (14 trofeus segons les normes del concurs).

El concurs i el tema és una excusa per millorar i fer BONES FOTOS (aquesta serà la meta), és important cenyir-se el màxim possible al tema, també es tindrà molt en compte LA COMPOSICIÓ, L´ORIGINALITAT, LA HISTÒRIA i EL PROCESSAT FOTOGRÀFIC.


El tema de la fotografia mensual és elegit mitjançant votació, cada any, pels socis. 

Les puntuacions les emet un jurat extern, compost per tres fotògrafs que pertanyen al cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia.


La finalitat social del concurs és l´intercanvi de coneixements i de les diferents tècniques fotogràfiques a través dels comentaris i posterior anàlisi de les fotografies entre tots els socis que participen de les tertúlies.


Comissió Foto