ACTIVITATS

SESSIONS COL·LECTIVES DE RETRAT AMB MODELS


ESTUDI PHOTOSAGRERA.

De manera regular organitzem sessions de retrat col·lectives d'estudi o amb llum natural, contractant models perquè les persones associades puguin practicar aquesta tècnica amb el màxim de freqüència.

D'aquestes sessions, PhotoSagrera realitza un contracte de cessió dels drets d'imatge entre les models i els fotógraf@s participants, perquè aquests puguin usar les imatges obtingudes en les sessions lliurement en les seves xarxes socials, exposicions o concursos.


També hi ha la possibilitat, per als associats, de poder reservar l'estudi fotogràfic per a sessions particulars.

TALLER.mp4

CONCURS SOCIAL "TEMES OBLIGATS".


El concurs fotogràfic social "temes obligats", és una de les activitats de major èxit de la nostra entitat, (60% de soci@s). 

És un exercici fotogràfic a manera de lliga, e la que cada mes es pot participar amb una fotografia per soci@ d'un tema MENSUAL DIFERENT i OBLIGAT, triat la temporada anterior pels mateixos soci@s.


La finalitat d'aquest exercici és treure als participants de la seva zona de confort fotogràfic, obligant a tots per igual a treballar un tema fotogràfic que, si no fos per aquesta obligació, possiblement no exercitaríem mai.


Acabada la temporada d'aquesta lliga, de les puntuacions aconseguides, sortiran cinc premis generals i nou premis mensuals.

CONCURS "LLIGA CATALANA DE FOTOGRAFIA".


PhotoSagrera participa cada any, amb els 19 socis/as de PhotoSagrera federad@s, en la lliga de la

Federació Catalana de Fotografia (FCF) juntament amb altres 466 fotógraf@s de 55 entitats participants l'any 2023, finalitzant la temporada 2022-2023 en el lloc número 9 amb 820 punts.

CONCURS FOTOGRAFIC 

"FM LA SAGRERA".

PhotoSagrera organitza cada any un concurs fotogràfic durant la Festa Major de La Sagrera. La Junta directiva de PhotoSagrera edita i reparteix, cada any una revista fotogràfica, amb les imatges guanyadores del concurs FM LA SAGRERA i una foto per participant, com a mínim.

Tot això amb el suport de l'ajuntament de Barcelona.

PROJECTES PERSONALS:


Creació dun projecte personal pels associats amb la finalitat de potenciar les exposicions individuals.

Hi haurà llibertat per triar el tema, l'estil i el format. Més informació a la pàgina principal.


SORTIDES TEMÀTIQUE

Visites d´exposicions, sortides per fotografiar aus, paisatges, models, fotografia de carrer (Street Photography), etc.