Condicions Generals

1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: l'entitat titular de www.photosagrera.com és l'Associació Photosagrera amb domicili a aquests efectes al carrer Martí Molins 29, 08027 Barcelona, número de CIF: G65245805, inscrita al Registre d'Entitats de la Generalitat de Catalunya número 41190. Correu electrònic de contacte: info@photosagrera.com del lloc web. Telèfon de contacte Centre Cívic (34) 93.351.17.02.

2. Condicions generals de contractació entre photosagrera i l'usuari:

L'usuari declara que és major d'edat (major de 18 anys) i disposa de capacitat legal necessària per contractar els serveis oferts pels proveïdors al web www.photosagrera.com d'acord amb les condicions més baix desglossades, les quals declara comprendre i acceptar.

En el cas de contractació per menors d'edat, es requereix l'autorització dels pares o tutors per poder gaudir del servei contractat. L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades proporcionades a photosagrera.com en el procés de reserva.

L'usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts en el nostre lloc web de conformitat amb la Llei i els termes i condicions generals i particulars dels serveis que ofereix www.photosagrera.com en cada moment, i no podrà emprar per a: