Avís Legal

1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: l'entitat titular de www.photosagrera.com és l'Associació Photosagrera amb domicili a aquests efectes al carrer Martí Molins 29, 08027 Barcelona, número de CIF: G65245805, inscrita al Registre d'Entitats de la Generalitat de Catalunya número  41190. Correu electrònic de contacte: info@photosagrera.com del lloc web. Telèfon de contacte (Centre Cívic 34-933511702)

2. PROTECCIÓ DE DADES

Photosagrera.com compleix amb les directrius del Reglament General de Protecció de Dades, i altra normativa vigent, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recepció de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a www.photosagrera.com, de fer saber a l'usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en què les dades no s'hagin obtingut del propi interessat, de (v) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, photosagrera informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Photosagrera és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat Photosagrera.com o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Photosagrera. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de photosagrera.com.

4. ENLLAÇOS

En el cas que a Photosagrera.com es disposi d’enllaços o d’hipervincles cap a altres llocs d'Internet, Photosagrera.com no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Photosagrera.com assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

5. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Photosagrera no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

6. MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS

Photasgrera  es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquesta.