ACTIVITATS

SESSIONS COL·LECTIVES DE RETRAT AMB MODELS

ESTUDI PHOTOSAGRERA.

De manera regular organitzem sessions de retrat col·lectives d'estudi o amb llum natural, contractant models perquè les persones associades puguin practicar aquesta tècnica amb el màxim de freqüència.


D'aquestes sessions, PhotoSagrera realitza un contracte de cessió dels drets d'imatge entre les models i els fotógraf@s participants, perquè aquests puguin usar les imatges obtingudes en les sessions lliurement en les seves xarxes socials, exposicions o concursos.


També hi ha la possibilitat, per als associats, de poder reservar l'estudi fotogràfic per a sessions particulars.

CONCURS SOCIAL "TEMES OBLIGATS".


El concurs fotogràfic social "temes obligats", és una de les activitats de major èxit de la nostra entitat, (60% de soci@s). 

És un exercici fotogràfic a manera de lliga, e la que cada mes es pot participar amb una fotografia per soci@ d'un tema MENSUAL DIFERENT i OBLIGAT, triat la temporada anterior pels mateixos soci@s.


La finalitat d'aquest exercici és treure als participants de la seva zona de confort fotogràfic, obligant a tots per igual a treballar un tema fotogràfic que, si no fos per aquesta obligació, possiblement no exercitaríem mai.


Acabada la temporada d'aquesta lliga, de les puntuacions aconseguides, sortiran cinc premis generals i nou premis mensuals.

CONCURS "LLIGA CATALANA DE FOTOGRAFIA".


PhotoSagrera participa cada any, amb els 17 socis/as de PhotoSagrera federad@s, en la lliga de la Federació Catalana de Fotografia (F.C.F.) juntament amb altres 517 fotógraf@s de 61 entitats participants l'any 2022, finalitzant la temporada en el lloc número 16 amb 781 punts.

La nostra meta per a enguany és quedar entre les deu primeres posicions.

CONCURS FOTOGRAFIC "FM LA SAGRERA".

PhotoSagrera organitza cada any un concurs fotogràfic durant la Festa Major de La Sagrera. La Junta directiva de PhotoSagrera edita i reparteix, cada any una revista fotogràfica, amb les imatges guanyadores del concurs FM LA SAGRERA i una foto per participant, com a mínim, de les persones que troben presentat alguna instantània al concurs de festa major.


Tot això amb el suport de l'ajuntament de Barcelona.